Kantoor Vastgoed Spruyt
Gontrode Heirweg 51 bus 0002 9090 Melle
T.09/311.89.90
E.info@vastgoedspruyt.be

--- SNEAK PEEK --- Ruim (111m²) nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers + autostaanplaats

Appartement voor € 1.200

Toemaattragel 24/1, 9000 Gent Bekijk op kaart
Ref: VH - Gent - Toemaattragel - Residentie DIA

Delen

3 slaapkamers
1 badkamer
110 m² woonopp.
110 m² grondopp.

--- SNEAK PEEK --- Binnenkort te huur; schitterend nieuwbouwappartement op de 2e verdieping met 3 slaapkamers. Het gehele appartement is afgewerkt met kwalitatieve materialen! De uitstekende ligging is een grote troef; vlot bereikbaar, nabij Gentrum Gent, vlakbij Gent-Sint-Pieters-station en in de directe nabijheid van de opritten E17/R40 en het UZ Gent. Rustige ligging in een doodlopende straat! Het appartement heeft een ruime lichtrijke leef- en eetruimte (gelegen op de hoek van de nieuwbouwresidentie), welke toegang verleent tot het zonnegerichte terras. Aangrenzend aan de leef- en eetruimte is er een open keuken met alle nodige toestellen (vaatwasser, dubbele spoelbak, kookvuur, dampkap, oven). Er is aansluitend een afzonderlijke berging met de mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche, ligbad en een dubbel lavabomeubel.

Op het dak van de zesde verdieping van deze residentie wordt ook een collectief dakterras voorzien, toegankelijk voor alle bewoners van het gebouw!

Bijhorend is er een ondergrondse autostaanplaats, een private ondergrondse berging én een gemeenschappelijke ondergrondse fietsenstalling! Het appartement is volledig geschilderd en voorzien van een videofoon. De 2 kleinere slaapkamers zijn voorzien van een extra thermostaat zodat deze makkelijk kan dienstdoen als bureel. De verwarming is door middel van vloerverwarming. Huurprijs: €1.200/mnd (appartement + autostaanplaats + berging) + €100/mnd provisiekosten (verbruik van de gemene delen, lift, syndicuskosten). Vrij vermoedelijk vanaf 1 april 2022. Zeer energiezuinig; E-peil lager dan 40 (waarde pas gekend na oplevering; er zullen alvast zonnepanelen geplaatst worden op het naastliggende gebouw voor het elektriciteitsverbruik van oa liften en gemeenschappelijke delen). Wenst u verdere informatie? Neem dan gerust contact op met VASTGOED SPRUYT info@vastgoedspruyt.be

Tel.
+ 32 0474 73 13 79
E-mail
info@vastgoedspruyt.be
Naam
Michel Spruyt

Prijs
€ 1.200

Gelijkvloers

Badkamer
2x Berging
Eetkamer
Inkomhal
Kelder
Keuken
Parkeerplaats
3x Slaapkamer
Toilet
Tuin
Wasplaats
Woonkamer

E peil
40

Totale opp. grond
110 m²
Bewoonbare opp.
110 m²

Aardgas
Ja
Elektriciteit
Ja
Riolering
Ja
Stadswater
Ja
Telefoon
Ja

Beglazing
Dubbele

Stedenbouwkundige bestemming
Niet ingegeven
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Niet ingegeven
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Beschermd erfgoed
Niet ingegeven